Rosenlunds Trädgård Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall driva handelsträdgårdsrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rosenlunds Trädgård Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Skövde så är Rosenlunds Trädgård Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Skövde arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Skövde och i Västra Götalands län. Redan 1978-06-05 så skapades Rosenlunds Trädgård Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Rosenlunds Trädgård Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Rosenlunds Trädgård Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1978-01-01

556197-1333 är organisationsnummret för bolaget som finns i Skövde.

Just nu är Rosenlunds Trädgård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Rosenlunds Trädgård Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0500-461271 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rosenlunds Trädgård Aktiebolag är Svärd, Urban Bertil Vallentin som är född 1950 och har titeln VD, Svärd, Urban Bertil Vallentin som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Bogren, Elly Anna Linnéa Gunborg som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Svärd, Bror Evert Vallentin som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Svärd, Vanja Britt-Mari Kristina som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Vedberg, Göran Seved som är född 1943 och har titeln RevisorKPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .