Simon Eklunds Bilskrotning Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Simon Eklunds Bilskrotning Aktiebolag är en verksamhet som finns i Skövde. I Simon Eklunds Bilskrotning Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eklund, Bengt Ragnar Simon som är född 1924 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eklund, Dag Simon Morgan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Ingbritt Marianne Violett som är född 1928 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Örjan Simon Adolf som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindell, Set Thomas som är född 1950 och har titeln Revisor, Företagsrevision i Skara Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Simon Eklunds Bilskrotning Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Simon Eklunds Bilskrotning Aktiebolag på telefon 0500-413845.

Bolaget skall bedriva handel med skrot samt idka åkerirörelse och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Simon Eklunds Bilskrotning Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Simon Eklunds Bilskrotning Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Skövde arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Simon Eklunds Bilskrotning Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Simon Eklunds Bilskrotning Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1978-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Simon Eklunds Bilskrotning Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eklund, Bengt Ragnar Simon -Eklund, Dag Simon Morgan -Eklund, Ingbritt Marianne Violett -Eklund, Örjan Simon Adolf

Simon Eklunds Bilskrotning Aktiebolag har 556198-4526 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.