Elektrikerna Västra Götaland AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Elektrikerna Västra Götaland AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Skövde här finns det många olika Aktiebolag. Elektrikerna Västra Götaland AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Skövde jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Elektrikerna Västra Götaland AB är momsregistrerat sedan1981-01-01 och har organisationsnummer 556204-3405.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0500-482540 alternativt besöka eller skicka post till Elektrikerna Västra Götaland AB på följande adress Bangårdsg. 8, 541 34, Skövde.

Elektrikerna Västra Götaland AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Elektrikerna Västra Götaland AB så sitter följande personer i styrelsen: Bergman, Gert Lennart som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Bergman, Boel Ingela som är född 1957 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra service och installationer av elanläggningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.