BoaB Bernth Ohlsson Entreprenad AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skövde och BoaB Bernth Ohlsson Entreprenad AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och BoaB Bernth Ohlsson Entreprenad AB är ett av dem. Statusen för BoaB Bernth Ohlsson Entreprenad AB är att Bolaget är aktivt.

BoaB Bernth Ohlsson Entreprenad AB är ett Aktiebolag och skapades 1982-08-19. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Skövde där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som BoaB Bernth Ohlsson Entreprenad AB ska trivas.

BoaB Bernth Ohlsson Entreprenad AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Skövde så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra byggnads-, mark-, vatten-, avlopps- och VVS-arbeten samt trädgårdsanläggningar, äga och förvalta fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BoaB Bernth Ohlsson Entreprenad AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är BoaB Bernth Ohlsson Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Skövde.

Vill man komma i kontakt med BoaB Bernth Ohlsson Entreprenad AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8411246.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med BoaB Bernth Ohlsson Entreprenad AB är Ohlsson, Bernt Tore som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Ohlsson, Anna Christina Jessicka som är född 1970 och har titeln Suppleant, Frisell, Jonny Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

BoaB Bernth Ohlsson Entreprenad AB har 556219-7672 som sitt organisationsnummer.