UVARONA Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556225-4937 är organisationsnummer för företaget UVARONA Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som UVARONA Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skövde som är den kommunen som UVARONA Aktiebolag finns i.

UVARONA Aktiebolag har varit registrerat sedan 1983-02-17 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för UVARONA Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

UVARONA Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Skövde som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för UVARONA Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Borgs, Anders Viktor -Dahle, Inger Margareta -Rosén, Knut Olof Mikael

Vill ni komma i kontakt med UVARONA Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0500-17635 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva handel med fastigheter, handel med industrimaskiner och inventarier främst inom byggnadsbranschen samt utföra konsulttjänster inom byggnadsbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med UVARONA Aktiebolag och det är Borgs, Anders Viktor som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Rosén, Knut Olof Mikael som är född 1955 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,