Aktiebolaget la Rami

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall driva handelsrörelse, företrädesvis inom textilbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget la Rami vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Skövde så är Aktiebolaget la Rami ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Skövde arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Skövde och i Västra Götalands län. Redan 1987-12-04 så skapades Aktiebolaget la Rami och bolaget är har F-skattsedel Aktiebolaget la Rami har haft det sedan 2000-09-01.

Aktiebolaget la Rami är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-09-01

556233-8557 är organisationsnummret för bolaget som finns i Skövde.

Just nu är Aktiebolaget la Rami Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget la Rami så går det att nå dem via telefon på 0500-445464 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Rapp, Artur Lennart Håkan -Rapp, Karl Bruno Christer Firman tecknas i förening av -Rapp, Nils Anders Daniel -Tegeborg Rapp, Helene Agneta

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget la Rami är Rapp, Artur Lennart Håkan som är född 1947 och har titeln VD, Rapp, Artur Lennart Håkan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Rapp, Karl Bruno Christer som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rapp, Nils Anders Daniel som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Tegeborg Rapp, Helene Agneta som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Davidsson, Stig Lars-Åke som är född 1947 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .