Team Office i Skaraborg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556241-7500 är organisationsnummer för verksamheten Team Office i Skaraborg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Team Office i Skaraborg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skövde som är den kommunen som Team Office i Skaraborg Aktiebolag finns i.

Team Office i Skaraborg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1984-04-03 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Team Office i Skaraborg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

Team Office i Skaraborg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Skövde som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Team Office i Skaraborg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Team Office i Skaraborg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0500-480304 eller genom brev på följande adress:
Mariestadsv. 88, 541 45, Skövde

Bolaget skall bedriva försäljning och marknadsföring av kontorsutrustningar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Team Office i Skaraborg Aktiebolag och det är Schönborg, Per Anders som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hult, Sten Åke Gunnar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Hult, Eva Christina som är född 1952 och har titeln Suppleant, Schönborg, Margareta Kristina som är född 1947 och har titeln Suppleant, Lindell, Set Thomas som är född 1950 och har titeln Revisor, Företagsrevision i Skara Aktiebolag som är född och har titeln Revisor