T-skydd Kodbrickor AB

Västra Götalands län

Information

T-skydd Kodbrickor AB är ett av många bolag som finns i Skövde. Det är nämligen den kommunen som T-skydd Kodbrickor AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

T-skydd Kodbrickor AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

T-skydd Kodbrickor AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1984-04-12. Men sedan 1984-01-01 så har T-skydd Kodbrickor AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kaplansg. 10, 541 34, Skövde. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på T-skydd Kodbrickor AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0500-414484.

Skövde arbetar för att bolag som T-skydd Kodbrickor AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för T-skydd Kodbrickor AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva försäljning och uthyrning av kodbrickor, påfyllning av brandsläckare och brandinstallationer, inkasso- verksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för T-skydd Kodbrickor AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till T-skydd Kodbrickor AB och det är följande personer, Ekberg, Stefan Stanly Louis som är född 1958 och har titeln VD, Ekberg, Stefan Stanly Louis som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekberg, Stanley Sten Patrik som är född 1964 och har titeln Suppleant, Ahl, Nils Arne Tommy som är född 1945 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för T-skydd Kodbrickor AB är 556242-0496.