Protud Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Protud Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Skövde som är den kommunen där Protud Aktiebolag finns. I Skövde så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Protud Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Protud Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Protud Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Protud Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Vasag. 46, 541 31, Skövde men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0500-438644.

Skövde arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Protud Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Protud Aktiebolag har idag 556254-4741 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Forsberg, Mats Olof -Johansson, Kjell Lennart är den som för stunden ansvarar för Protud Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet vid företagsförmedling, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Protud Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Kjell Lennart som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Forsberg, Mats Olof som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Agneta Kristina som är född 1968 och har titeln Suppleant, Kjellberg, Britt-Marie Elisabet som är född 1946 och har titeln Suppleant, Rundqvist, Klas Gustav som är född 1949 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.