Logos Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Logos Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Skövde här finns det många olika Aktiebolag. Logos Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Skövde jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Logos Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556256-6777.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0511-80415 alternativt besöka eller skicka post till Logos Aktiebolag på följande adress Lerdala Kvarnbacken 1, 540 17, Lerdala.

Logos Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Logos Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Petitt, William George som är född 1947 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva utbildning, handledning, konsultation, psykoterapi och forskning inom psykosocialarbete, psykoterapi och organisationsfrågor, utge facklitteratur, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.