Arccon i Skövde Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Arccon i Skövde Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Skövde här finns det många olika Aktiebolag. Arccon i Skövde Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Skövde jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Arccon i Skövde Aktiebolag är momsregistrerat sedan2006-12-07 och har organisationsnummer 556257-8491.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0500-486530 alternativt besöka eller skicka post till Arccon i Skövde Aktiebolag på följande adress Öm V. Backgården 5, 541 36, Skövde.

Arccon i Skövde Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-12-07.

I Arccon i Skövde Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Söderqvist, Anders Åke som är född 1982 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet skall vara att bedriva konstruktion, tillverkning, försäljning av maskinutrustningar till entreprenad- och tillverkningsindustrin och därmed förenlig verksamhet.