WEO Hydraulic Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Skövde finns det ett Aktiebolag som heter WEO Hydraulic Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar WEO Hydraulic Aktiebolag i Västra Götalands län. Skövde är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

WEO Hydraulic Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1985-03-14 så har WEO Hydraulic Aktiebolag varit registrerat och sedan 1985-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är WEO Hydraulic Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Skövde.

Vill man komma i kontakt med WEO Hydraulic Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Hasslumsv. 33, 541 34, Skövde. Vi ni istället prata med WEO Hydraulic Aktiebolag så kan ni göra det på 0500-477529.

Bolaget skall bedriva utveckling och tillverkning av innovation för tillverkande industrier inom hydraulik och produktions- maskiner, även konsulterande verksamhet i anslutning härtill och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Ohlsson, Sten Weimar som är född 1938 och har titeln VD, Ohlsson, Sten Weimar som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungberg, Bo Carl-Göran som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Cederqvist, Arne Sivert som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyberg, Karl Ove som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorPersson, Stefan Anders Tage som är född och har titeln Revisorssuppleant,Bosatt utomlands inom EES, Matesa, Damir Anton som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

WEO Hydraulic Aktiebolag har 556258-0380 som sitt organisationsnummer.