Bröderna Dahls Trafik Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bröderna Dahls Trafik Aktiebolag är en verksamhet som finns i Skövde. I Bröderna Dahls Trafik Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dahl, Johan Kenneth som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahl, Lena Anita Birgitta som är född 1966 och har titeln Suppleant, Westman, Tero Kalervo som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån T Westman som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bröderna Dahls Trafik Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bröderna Dahls Trafik Aktiebolag på telefon 070-6260583.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bröderna Dahls Trafik Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Bröderna Dahls Trafik Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Skövde arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bröderna Dahls Trafik Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bröderna Dahls Trafik Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1985-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bröderna Dahls Trafik Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Bröderna Dahls Trafik Aktiebolag har 556262-1549 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.