Per Andersson Konsult och Invest i Skövde AB

Västra Götalands län

Information

Per Andersson Konsult och Invest i Skövde AB är ett av många företag som finns i Skövde. Det är nämligen den kommunen som Per Andersson Konsult och Invest i Skövde AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Per Andersson Konsult och Invest i Skövde AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1985-11-21.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till ÅKERVÄGEN 23, 541 52, Skövde. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Per Andersson Konsult och Invest i Skövde AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Skövde arbetar för att företag som Per Andersson Konsult och Invest i Skövde AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Per Andersson Konsult och Invest i Skövde AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att utföra konsultverksamhet inom byggsektorn och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Per Andersson Konsult och Invest i Skövde AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Per Andersson Konsult och Invest i Skövde AB och det är följande personer, Andersson, Per Axel Mattias som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Anna Louise som är född 1971 och har titeln Suppleant, Arvidsson, Björn Krister som är född 1955 och har titeln Revisor, Björn Arvidsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Per Andersson Konsult och Invest i Skövde AB är 556266-6569.