Paroc Insulation Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Paroc Insulation Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Skövde här finns det många olika Aktiebolag. Paroc Insulation Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Skövde jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Paroc Insulation Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556272-7387.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Paroc Insulation Aktiebolag på följande adress 541 86 Skövde.

Paroc Insulation Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Paroc Insulation Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , . , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall inom och utom Sverige direkt eller via bolag bedriva dels tillverkning och försäljning av byggmaterial, dels forskning, utveckling och teknologiförsäljning inom detta område samt dels entreprenadverksamhet, ävensom idka annan med nämnda verksamheter förenlig verksamhet.