Olby Design AB

Västra Götalands län

Information

556275-4803 är organisationsnummer för företaget Olby Design AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Olby Design AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skövde som är den kommunen som Olby Design AB finns i.

Olby Design AB har varit registrerat sedan 1986-04-14 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Olby Design AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Olby Design AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Skövde som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Olby Design AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Olby Design AB så kan ni göra det på telefon genom 0500-427400 eller genom brev på följande adress:
Magasinsg. 2, 541 34, Skövde

Bolaget skall bedriva verksamhet avseende möbelsnickeri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Olby Design AB och det är Olby, Tina Kristina som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olby, Kerstin Elisabet som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Olby, Annica Torborg som är född 1957 och har titeln Suppleant, Karlsson, Anders Lennart som är född 1960 och har titeln Revisor, Jansson, Staffan Lennart som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, RevisorsCentrum i Skövde AB som är född och har titeln Revisor