Alf A Gustavsson Konsult Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556278-5617 är organisationsnummer för verksamheten Alf A Gustavsson Konsult Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Alf A Gustavsson Konsult Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skövde som är den kommunen som Alf A Gustavsson Konsult Aktiebolag finns i.

Alf A Gustavsson Konsult Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-09-03 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Alf A Gustavsson Konsult Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Alf A Gustavsson Konsult Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Skövde som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Alf A Gustavsson Konsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Ewerlöf, Mary Anne Charlotte -Gustavsson, Alf Artur

Vill ni komma i kontakt med Alf A Gustavsson Konsult Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-3719800 eller genom brev på följande adress:
Timmersdala Skogsbolet 1, 540 16, Timmersdala

Bolaget skall driva produktionsteknisk konsultverksamhet, träteknisk utveckling och skogshantering jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Alf A Gustavsson Konsult Aktiebolag och det är Gustavsson, Alf Artur som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Ewerlöf, Mary Anne Charlotte som är född 1941 och har titeln Suppleant, Magnusson, Jan Roland som är född 1955 och har titeln Revisor, Jan Magnusson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,