Smedmans El Eftr. Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556282-5074 är organisationsnummer för verksamheten Smedmans El Eftr. Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Smedmans El Eftr. Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skövde som är den kommunen som Smedmans El Eftr. Aktiebolag finns i.

Smedmans El Eftr. Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-10-23 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Smedmans El Eftr. Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Smedmans El Eftr. Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Skövde som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Smedmans El Eftr. Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Smedmans El Eftr. Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0500-440343 eller genom brev på följande adress:
Årekullsv. 8, 540 15, Väring

Bolaget skall bedriva verksamhet med elektriska installationer och reparationer och idka därmed förenliga verksamheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Smedmans El Eftr. Aktiebolag och det är Thorold, Jan-Inge som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorold, Helena Maria Isabella som är född 1957 och har titeln Suppleant, Johansson, Sven-Ove Kennet som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,