Aktiebolaget Rappsodi

Västra Götalands län

Information

556283-5966 är organisationsnummer för företaget Aktiebolaget Rappsodi. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Rappsodi är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skövde som är den kommunen som Aktiebolaget Rappsodi finns i.

Aktiebolaget Rappsodi har varit registrerat sedan 1986-10-21 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Rappsodi så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Aktiebolaget Rappsodi är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Skövde som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Rappsodi är följande:
Firman tecknas av styrelsen eller enligt följande alternativ: Firman tecknas var för sig av -Rapp, Artur Lennart Håkan -Rapp, Karl Bruno Christer

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Rappsodi så kan ni göra det på telefon genom 0500-412580 eller genom brev på följande adress:
Rådhusg. 1, 541 30, Skövde

Bolaget skall driva handelsrörelse, företrädesvis inom textilbranschen samt handel med aktier och andra värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Rappsodi och det är Rapp, Karl Bruno Christer som är född 1942 och har titeln VD, Rapp, Karl Bruno Christer som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Rapp, Artur Lennart Håkan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Tegeborg Rapp, Helene Agneta som är född 1958 och har titeln Suppleant, Davidsson, Stig Lars-Åke som är född 1947 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor