Logiksystem i Skövde Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Logiksystem i Skövde Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skövde. Det är nämligen den kommunen som Logiksystem i Skövde Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Logiksystem i Skövde Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Logiksystem i Skövde Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1986-10-23. Men sedan 1987-01-01 så har Logiksystem i Skövde Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Haganders v. 7, 541 36, Skövde. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Logiksystem i Skövde Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0500-447530.

Skövde arbetar för att bolag som Logiksystem i Skövde Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Logiksystem i Skövde Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget ska bedriva konsult- och entreprenaduppdrag inom styr-, regler- och automatiseringsteknik och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Logiksystem i Skövde Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Logiksystem i Skövde Aktiebolag och det är följande personer, Nilsson, Ulf Peter Vallentin som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagenfeldt Nilsson, Gunilla Birgitta som är född 1956 och har titeln Suppleant, Johansson, Inga-Lill Margareta som är född 1949 och har titeln Revisor, Bokföringscentralen i Skövde AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Logiksystem i Skövde Aktiebolag är 556284-9181.