TAKSERVICE i Skaraborg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns TAKSERVICE i Skaraborg Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Skövde här finns det många olika Aktiebolag. TAKSERVICE i Skaraborg Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Skövde jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

TAKSERVICE i Skaraborg Aktiebolag är momsregistrerat sedan1987-01-01 och har organisationsnummer 556291-8200.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0500-486970 alternativt besöka eller skicka post till TAKSERVICE i Skaraborg Aktiebolag på följande adress Torgilsg. 2, 541 50, Skövde.

TAKSERVICE i Skaraborg Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I TAKSERVICE i Skaraborg Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Andersson, Anneli Elisabeth som är född 1968 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva verksamhet i form av tak- och fastighetsunderhåll samt att förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.