El- & Maskinprodukter i Skövde Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556292-6476 är organisationsnummer för bolaget El- & Maskinprodukter i Skövde Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som El- & Maskinprodukter i Skövde Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skövde som är den kommunen som El- & Maskinprodukter i Skövde Aktiebolag finns i.

El- & Maskinprodukter i Skövde Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-04-01 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för El- & Maskinprodukter i Skövde Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

El- & Maskinprodukter i Skövde Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Skövde som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för El- & Maskinprodukter i Skövde Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med El- & Maskinprodukter i Skövde Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0500-411895 eller genom brev på följande adress:
Missveden Lövåsen 10, 544 92, Hjo

Bolaget har till föremål för sin verksahet att bedriva tillverkning, renovering, försäljning och leasing av mekansik och elektrisk utrustning för byggnader och verkstäder, byggproduktion, förvaltning och uthyrning av byggnader, handel med värdepapper, tryckning och utgivning av periodisk offentlig publikation, information och utbildning samt annan därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall dessutom bedriva tillverkning och försäljning av vägsladdar och vedklyvar samt mellanlagring av frusna animaliska produkter för distribution till storkök och restauranger.

Det finns olika personer som har en koppling med El- & Maskinprodukter i Skövde Aktiebolag och det är Grankvist, Rune Sixten Ingemar som är född 1945 och har titeln VD, Grankvist, Rune Sixten Ingemar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Grankvist, Anna Elisabet Birgitta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Norrman, Lars Olof som är född 1960 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,