Famny Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Famny Aktiebolag är ett bolag som finns i Skövde. I Famny Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nystedt, Karl Björn Roger som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Nystedt, Gunvor Margareta som är född 1924 och har titeln Suppleant, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Frid, Bror Gunnar som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Venemyr AB som är född och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Famny Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Famny Aktiebolag på telefon .

Bolaget verksamhet är uthyrning av arbetsmaskiner inom verkstadsindustrin till koncernbolag och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Famny Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Famny Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Skövde arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Famny Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Famny Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Famny Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Famny Aktiebolag har 556293-3142 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.