Aktiebolaget Termator Kyl o Värmeteknik

Västra Götalands län

Information

Aktiebolaget Termator Kyl o Värmeteknik är ett bolag som finns i Skövde. I Aktiebolaget Termator Kyl o Värmeteknik finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wixtröm, Jan Olof Roland som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Wixtröm, Gunnel Birgitta som är född 1944 och har titeln Suppleant, Johansson, Inga-Lill Margareta som är född 1949 och har titeln Revisor, Bokföringscentralen i Skövde AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Termator Kyl o Värmeteknik så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Termator Kyl o Värmeteknik på telefon 0511-81088.

Bolaget skall bedriva försäljning och montering av kyl- och frysanläggningar och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget Termator Kyl o Värmeteknik av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Termator Kyl o Värmeteknik är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Skövde arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Termator Kyl o Värmeteknik innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget Termator Kyl o Värmeteknik är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Termator Kyl o Värmeteknik så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Aktiebolaget Termator Kyl o Värmeteknik har 556302-9361 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.