Billinge Förvaltnings Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Skövde finns det ett Aktiebolag som heter Billinge Förvaltnings Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Billinge Förvaltnings Aktiebolag i Västra Götalands län. Skövde är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Billinge Förvaltnings Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1987-09-24 så har Billinge Förvaltnings Aktiebolag varit registrerat. Idag är Billinge Förvaltnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Skövde.

Vill man komma i kontakt med Billinge Förvaltnings Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Hagalund Vämb , 541 33, Skövde. Vi ni istället prata med Billinge Förvaltnings Aktiebolag så kan ni göra det på 0500-412378.

Bolaget skall bedriva städningsarbeten, försäljning av maskiner för rengöring, försäljning av städkemikalier samt handel och förvaltning av aktier.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Sahlström, Ebbe Karl Erik som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Sahlström, Karin Helena Maria som är född 1969 och har titeln Suppleant, Blomén, Nils Johan Erik som är född 1952 och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Billinge Förvaltnings Aktiebolag har 556303-0864 som sitt organisationsnummer.