Hårforum Norr Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Hårforum Norr Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skövde. Det är nämligen den kommunen som Hårforum Norr Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Hårforum Norr Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Hårforum Norr Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1987-11-24. Men sedan 1989-01-01 så har Hårforum Norr Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Gustav Adolfs g. 6, 541 45, Skövde. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hårforum Norr Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0500-412525.

Skövde arbetar för att verksamheter som Hårforum Norr Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hårforum Norr Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva hårvård med försäljning av hårvårdsprodukter, förvaltning av fast och lös egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hårforum Norr Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hårforum Norr Aktiebolag och det är följande personer, Rapp, Agneta Augusta som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Rapp, Karl Bruno Christer som är född 1942 och har titeln Suppleant, Davidsson, Stig Lars-Åke som är född 1947 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hårforum Norr Aktiebolag är 556313-3346.