Temex Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Temex Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skövde. Det är nämligen den kommunen som Temex Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Temex Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan -0001-11-30.

Temex Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1988-03-28.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Alströmersg. 26, 541 31, Skövde. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Temex Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0500-415550.

Skövde arbetar för att bolag som Temex Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Temex Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall idka handel med hemtextilier, värdepapper, fastig- heter, ädelmetall samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Temex Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Temex Aktiebolag och det är följande personer, Roosvald, Lennart Bernt Einar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Roosvald, Ulla Birgitta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Bror Kurt Donald som är född 1951 och har titeln Revisor, BREDA Affärsutveckling/Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Temex Aktiebolag är 556321-7735.