Taxi Skövde beställningscentral Aktiebolag (TAXSAB)

Västra Götalands län

Information

Taxi Skövde beställningscentral Aktiebolag (TAXSAB) är ett företag som finns i Skövde. I Taxi Skövde beställningscentral Aktiebolag (TAXSAB) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Steen, Karl Lennart som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Feldt, Satu Monika Henriksdotter som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmgård, Olof Gustav Daniel som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Westerberg, Bo Gunnar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Savemyr, Erik Björn Harald som är född 1959 och har titeln Suppleant, Karlstedt, Kjell Anders som är född 1950 och har titeln RevisorTegehalls Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Taxi Skövde beställningscentral Aktiebolag (TAXSAB) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Taxi Skövde beställningscentral Aktiebolag (TAXSAB) på telefon 0500-416500.

Bolaget skall bedriva förmedling av köruppdrag för taxi, hyrverk och därmed förenlig verksamhet ävensom driva finansiell verksamhet inom ramen för anskaffning av fastigheter och inventarier i och för trafikföretag dock skall bolaget inte driva sådan rörelse som avses i lagen om bankrörelse och lagen om kreditaktiebolag.

Idag är Taxi Skövde beställningscentral Aktiebolag (TAXSAB) av bolagstypen Aktiebolag.

Taxi Skövde beställningscentral Aktiebolag (TAXSAB) är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Skövde arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Taxi Skövde beställningscentral Aktiebolag (TAXSAB) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Taxi Skövde beställningscentral Aktiebolag (TAXSAB) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Taxi Skövde beställningscentral Aktiebolag (TAXSAB) så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Malmgård, Olof Gustav Daniel -Steen, Karl Lennart

Taxi Skövde beställningscentral Aktiebolag (TAXSAB) har 556331-1082 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.