Sörbodalen Invest AB

Västra Götalands län

Information

556332-4424 är organisationsnummer för bolaget Sörbodalen Invest AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sörbodalen Invest AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skövde som är den kommunen som Sörbodalen Invest AB finns i.

Sörbodalen Invest AB har varit registrerat sedan 1988-08-31 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sörbodalen Invest AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Sörbodalen Invest AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Skövde som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sörbodalen Invest AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Sörbodalen Invest AB så kan ni göra det på telefon genom 0500-486205 eller genom brev på följande adress:
Hornsv. 1, 542 41, Mariestad

Bolaget skall bedriva förvaltning av fastigheter och värdepapper, bilreparation och handel med bilar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sörbodalen Invest AB och det är Lundgren, Kent Harald Flemming som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Barbro Evelyn som är född 1947 och har titeln Suppleant, Williamsson, Eva-Britt Marianne som är född 1946 och har titeln Revisor, Lindén, Nils Börje Ingemar som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,