P.G:s Elektriska Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skövde och P.G:s Elektriska Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och P.G:s Elektriska Aktiebolag är ett av dem. Statusen för P.G:s Elektriska Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

P.G:s Elektriska Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-11-11. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Skövde där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som P.G:s Elektriska Aktiebolag ska trivas.

P.G:s Elektriska Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Skövde så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra elektriska installationer, försäljning av elhushållsmaskiner, elektriskt material och att äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att P.G:s Elektriska Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är P.G:s Elektriska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Skövde.

Vill man komma i kontakt med P.G:s Elektriska Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0500-482055.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med P.G:s Elektriska Aktiebolag är Günthner, Peter Franz Mikael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Günthner, Franz Bernt Konrad som är född 1949 och har titeln Suppleant, Härsel, Hans-Olov som är född 1950 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

P.G:s Elektriska Aktiebolag har 556340-7492 som sitt organisationsnummer.