Lindströms Bilelektriska & Dieselservice Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Lindströms Bilelektriska & Dieselservice Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Skövde som är den kommunen där Lindströms Bilelektriska & Dieselservice Aktiebolag finns. I Skövde så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lindströms Bilelektriska & Dieselservice Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Lindströms Bilelektriska & Dieselservice Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Lindströms Bilelektriska & Dieselservice Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Lindströms Bilelektriska & Dieselservice Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kylarv. 10, 541 34, Skövde men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0500-486050.

Skövde arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Lindströms Bilelektriska & Dieselservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Lindströms Bilelektriska & Dieselservice Aktiebolag har idag 556341-8879 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanterna är den som för stunden ansvarar för Lindströms Bilelektriska & Dieselservice Aktiebolag

Bolaget skall idka service och försäljning inom bilelektriska branschen samt därmed sammanhängande verksamhet.

I Lindströms Bilelektriska & Dieselservice Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pettersson, Per-Olof som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Kerstin Sara Linnéa som är född 1940 och har titeln Suppleant, Pettersson, Per Anders Patrik som är född 1964 och har titeln Suppleant, Davidsson, Stig Lars-Åke som är född 1947 och har titeln Revisor, Ahl, Nils Arne Tommy som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.