GJ Motorcenter Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

GJ Motorcenter Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skövde. Det är nämligen den kommunen som GJ Motorcenter Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

GJ Motorcenter Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

GJ Motorcenter Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1988-12-30.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Norregårdsv. 13, 541 34, Skövde. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på GJ Motorcenter Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Skövde arbetar för att bolag som GJ Motorcenter Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för GJ Motorcenter Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och kapitalförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för GJ Motorcenter Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Pär Gustaf Michael -Johansson, Stig Gustaf.

Det finns idag lite personer som är kopplade till GJ Motorcenter Aktiebolag och det är följande personer, Johansson, Stig Gustaf som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Ewa Birgitta som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Pär Gustaf Michael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Ulkner, Ulf Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för GJ Motorcenter Aktiebolag är 556343-5204.