Forsbergs Mäklarbyrå Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsmäkleri samt fastighetsförvaltning, handel med motorfordon och båtar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Forsbergs Mäklarbyrå Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Skövde så är Forsbergs Mäklarbyrå Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Skövde arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Skövde och i Västra Götalands län. Redan 1989-01-11 så skapades Forsbergs Mäklarbyrå Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Forsbergs Mäklarbyrå Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Forsbergs Mäklarbyrå Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556348-3790 är organisationsnummret för företaget som finns i Skövde.

Just nu är Forsbergs Mäklarbyrå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Forsbergs Mäklarbyrå Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0500-480200 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Forsbergs Mäklarbyrå Aktiebolag är Forsberg, Mats Olof som är född 1961 och har titeln VD, Forsberg, Mats Olof som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Nils Arne som är född 1925 och har titeln Suppleant, Levinsson, Georg Gert-Ove som är född 1964 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .