K.E Lundbergs Åkeri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

K.E Lundbergs Åkeri Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Skövde som är den kommunen där K.E Lundbergs Åkeri Aktiebolag finns. I Skövde så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. K.E Lundbergs Åkeri Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket K.E Lundbergs Åkeri Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. K.E Lundbergs Åkeri Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till K.E Lundbergs Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Vårlundav. 14, 549 31, Tidan men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0500-470666.

Skövde arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är K.E Lundbergs Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

K.E Lundbergs Åkeri Aktiebolag har idag 556362-9269 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för K.E Lundbergs Åkeri Aktiebolag

Bolaget skall bedriva transportverksamhet, samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

I K.E Lundbergs Åkeri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundberg, Sven Karl Peder som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Evy Anette som är född 1963 och har titeln Suppleant, Westman, Tero Kalervo som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån T Westman som är född och har titeln Revisor, .