Pagoldhs Ur Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Pagoldhs Ur Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skövde. Det är nämligen den kommunen som Pagoldhs Ur Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Pagoldhs Ur Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Pagoldhs Ur Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1989-08-10. Men sedan 1989-01-01 så har Pagoldhs Ur Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hertig Johans g. 14, 541 30, Skövde. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Pagoldhs Ur Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0500-410347.

Skövde arbetar för att bolag som Pagoldhs Ur Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Pagoldhs Ur Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva handel med ur samt utföra reparationer av ur och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Pagoldhs Ur Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Pagoldhs Ur Aktiebolag och det är följande personer, Koivusaari, Jari Ismo Kalevi som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Koivusaari, Susanne Maria Helena som är född 1967 och har titeln Suppleant, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Venemyr AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Pagoldhs Ur Aktiebolag är 556366-6410.