Lahtinen El Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skövde och Lahtinen El Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Lahtinen El Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Lahtinen El Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Lahtinen El Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-10-05. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Skövde där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Lahtinen El Aktiebolag ska trivas.

Lahtinen El Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-05. I Skövde så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva verksamhet med elektriska och mekaniska installationer och reparationer och underhåll, försäljning av elektriska artiklar, agenturverksamhet för dörrar, handel med värdepapper samt äga och förvalta fast egendom, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lahtinen El Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Lahtinen El Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Skövde.

Vill man komma i kontakt med Lahtinen El Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0500-438130.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Lahtinen El Aktiebolag är Lahtinen, Björn Christian som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Lahtinen, Aimo Tapio som är född 1927 och har titeln Suppleant, Holmquist, Rolf Ingemar som är född 1955 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Lahtinen El Aktiebolag har 556371-7155 som sitt organisationsnummer.