Skövde Städ & Sanering Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Skövde Städ & Sanering Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Skövde här finns det många olika Aktiebolag. Skövde Städ & Sanering Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Skövde jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Skövde Städ & Sanering Aktiebolag är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556372-1280.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0500-482575 alternativt besöka eller skicka post till Skövde Städ & Sanering Aktiebolag på följande adress Hammarg. 2, 541 45, Skövde.

Skövde Städ & Sanering Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Skövde Städ & Sanering Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Lindgren, Ulf Morgan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Nilsson, Bengt Magnus som är född 1966 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva tvättnings-, städnings- och sanerings- verksamhet, försäljning av maskiner för rengöring, samt köp och försäljning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.