Ulvåkers Åkeri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Ulvåkers Åkeri Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Skövde som är den kommunen där Ulvåkers Åkeri Aktiebolag finns. I Skövde så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ulvåkers Åkeri Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Ulvåkers Åkeri Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Ulvåkers Åkeri Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ulvåkers Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Stora v. 34, 541 91, Skövde men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0500-460382.

Skövde arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Ulvåkers Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ulvåkers Åkeri Aktiebolag har idag 556375-9520 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Ulvåkers Åkeri Aktiebolag

Bolaget skall bedriva åkerirörelse, samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Ulvåkers Åkeri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gustavsson, Roger Erik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Ingrid Maria som är född 1948 och har titeln Suppleant, Westman, Tero Kalervo som är född 1950 och har titeln Revisor, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån T Westman som är född och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Venemyr AB som är född och har titeln Revisor.