Climator Sweden AB

Västra Götalands län

Information

Climator Sweden AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Skövde som är den kommunen där Climator Sweden AB finns. I Skövde så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Climator Sweden AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Climator Sweden AB har haft sedan 1996-01-01. Climator Sweden AB har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Climator Sweden AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Norregårdsv. 18, 541 34, Skövde men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0500-482350.

Skövde arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Climator Sweden AB Privat, ej börsnoterat.

Climator Sweden AB har idag 556377-0568 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Climator Sweden AB

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och marknadsföring av fasändrande produkter som används för energilagring och temperaturutjämning samt därmed förenlig verksamhet.

I Climator Sweden AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Brunberg, Johan Young-Uk som är född 1971 och har titeln Extern VD, Eriksson, Börje Peter som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Ulf Christer som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Högnäs, Stig Carl-Gustaf som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Koorp, Leif Henrik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Lillieroth, Jörgen Tomas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamotSetterwall, Nils Fredrik Folke som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Ulfvengren, Lars Gustaf som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Renström, Per-Erik Gunnar som är född 1956 och har titeln RevisorWeiler, Inger Petra Christina som är född 1967 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.