Dala Grustag AB

Västra Götalands län

Information

Dala Grustag AB är ett av många bolag som finns i Skövde. Det är nämligen den kommunen som Dala Grustag AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Dala Grustag AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Dala Grustag AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1989-12-04. Men sedan 1998-01-01 så har Dala Grustag AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Dala Borgatorp, 521 62, Stenstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Dala Grustag AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0500-451205.

Skövde arbetar för att bolag som Dala Grustag AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Dala Grustag AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva bearbetning och försäljning av grus- och stenprodukter, entreprenadverksamhet och maskinuthyrning inom grus- och bergskrossning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Dala Grustag AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Haglund, Bernt Thomas Ingvar -Lantz, Tore Gunnar Ingemar.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Dala Grustag AB och det är följande personer, Haglund, Bernt Thomas Ingvar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lantz, Tore Gunnar Ingemar som är född 1934 och har titeln Suppleant, Adolfsson, Bodil Åsa som är född 1965 och har titeln Revisor, Nässjö Ekonomihus AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Dala Grustag AB är 556379-1242.