Kerstin och Roland Sandberg, Papper & Present Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av pappersvaror och presentartiklar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kerstin och Roland Sandberg, Papper & Present Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Skövde så är Kerstin och Roland Sandberg, Papper & Present Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Skövde arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Skövde och i Västra Götalands län. Redan 1990-02-27 så skapades Kerstin och Roland Sandberg, Papper & Present Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Kerstin och Roland Sandberg, Papper & Present Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Kerstin och Roland Sandberg, Papper & Present Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556385-2838 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Skövde.

Just nu är Kerstin och Roland Sandberg, Papper & Present Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Kerstin och Roland Sandberg, Papper & Present Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0500-483706 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kerstin och Roland Sandberg, Papper & Present Aktiebolag är Sandberg, Kerstin Anita som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Roland Axel Ingemar som är född 1941 och har titeln Suppleant, Torén, Lars-Erik Raymond som är född 1950 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .