Ganar Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Ganar Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skövde. Det är nämligen den kommunen som Ganar Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ganar Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Ganar Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1990-03-02. Men sedan 1998-01-01 så har Ganar Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Norregårdsv. 13, 541 34, Skövde. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ganar Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Skövde arbetar för att bolag som Ganar Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ganar Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva handel med fordon och tillhörande utrustning samt konsultverksamhet inom jordbruks- och bilindustrin, fastighetsförvaltning, kapitalförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ganar Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Johansson, Pär Gustaf Michael -Johansson, Stig Gustaf.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ganar Aktiebolag och det är följande personer, Johansson, Stig Gustaf som är född 1936 och har titeln VD, Johansson, Stig Gustaf som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Pär Gustaf Michael som är född 1964 och har titeln Suppleant, Ulkner, Ulf Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ganar Aktiebolag är 556386-0880.