Göran Larssons Schakt & Maskin Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Göran Larssons Schakt & Maskin Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Skövde här finns det många olika Aktiebolag. Göran Larssons Schakt & Maskin Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Skövde jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Göran Larssons Schakt & Maskin Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556389-3121.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-8113333 alternativt besöka eller skicka post till Göran Larssons Schakt & Maskin Aktiebolag på följande adress Heneporten 2, 541 54, Skövde.

Göran Larssons Schakt & Maskin Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Göran Larssons Schakt & Maskin Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Larsson, Jenny Charlotte som är född 1981 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra gräv- och schaktentreprenad samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.