Lichron AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med nya och begagnade verktygs- maskiner och tillbehör, samt utföra service och utbildning och Teknisk Gymnasieskola samt verkstadsmekanisk produktion och idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lichron AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Skövde så är Lichron AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Skövde arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Skövde och i Västra Götalands län. Redan 1990-03-28 så skapades Lichron AB och verksamheten är har F-skattsedel Lichron AB har haft det sedan 1994-01-01.

Lichron AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556390-6816 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Skövde.

Just nu är Lichron AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Lichron AB så går det att nå dem via telefon på 0500-445050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Chronholm, Inger Margareta -Lindberg, Karl Åke

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lichron AB är Lindberg, Karl Åke som är född 1945 och har titeln VD, Lindberg, Karl Åke som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Chronholm, Inger Margareta som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindberg, Magnus Fredrik som är född 1965 och har titeln Suppleant, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Lenz, Britt-Marie Agneta som är född 1948 och har titeln RevisorssuppleantRevisionsbyrån Venemyr AB som är född och har titeln Revisor, .