Bilvård i Timmersdala Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bilvård i Timmersdala Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Skövde som är den kommunen där Bilvård i Timmersdala Aktiebolag finns. I Skövde så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bilvård i Timmersdala Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Bilvård i Timmersdala Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Bilvård i Timmersdala Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bilvård i Timmersdala Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Skövdev. 12, 540 16, Timmersdala men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0511-81580.

Skövde arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Bilvård i Timmersdala Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bilvård i Timmersdala Aktiebolag har idag 556391-1964 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Bilvård i Timmersdala Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av bensin, bilvårdsartiklar och dagligvaror, driva korvkiosk samt utföra service på motorfordon ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Bilvård i Timmersdala Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Blomqvist, Björn Erik Morgan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Blomqvist, Maj Ann-Louise som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomqvist, Erik Tobias som är född 1986 och har titeln Suppleant, Westman, Tero Kalervo som är född 1950 och har titeln Revisor, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån T Westman som är född och har titeln RevisorRevisionsbyrån Venemyr AB som är född och har titeln Revisor, .