Prästängen Sverige AB

Västra Götalands län

Information

Prästängen Sverige AB är en verksamhet som finns i Skövde. I Prästängen Sverige AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ljungquist, Jens Åke som är född 1967 och har titeln VD, Ljungquist, Jens Åke som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Birgitta Irene som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Jonny Sven Helge som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungquist, Anders Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungquist, Mats Patrik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamotFrisell, Jonny Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Prästängen Sverige AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Prästängen Sverige AB på telefon 0500-489890.

Bolaget skall bedriva handel med dagligvaror, handel med byggvaror, ekonomi- och byggkonsulting samt fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Prästängen Sverige AB av bolagstypen Aktiebolag.

Prästängen Sverige AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Skövde arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Prästängen Sverige AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Prästängen Sverige AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Prästängen Sverige AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Birgitta Irene -Ljungquist, Anders Mikael -Ljungquist, Jens Åke -Ljungquist, Mats Patrik

Prästängen Sverige AB har 556399-1362 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.