Timmerhantering i Skövde Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom administration, konstruktion och försäljning av sågverksmaskiner samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Timmerhantering i Skövde Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Skövde så är Timmerhantering i Skövde Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Skövde arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Skövde och i Västra Götalands län. Redan 1990-06-26 så skapades Timmerhantering i Skövde Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Timmerhantering i Skövde Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Timmerhantering i Skövde Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556399-9175 är organisationsnummret för företaget som finns i Skövde.

Just nu är Timmerhantering i Skövde Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Timmerhantering i Skövde Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0500-410780 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Timmerhantering i Skövde Aktiebolag är Karlström, Björn Anders Staffan som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlström, Elma Rut Elisabet som är född 1954 och har titeln Suppleant, Johansson, Inga-Lill Margareta som är född 1949 och har titeln Revisor, Bokföringscentralen i Skövde AB som är född och har titeln Revisor, .