Kompressorservice i Skövde AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva reparation, service och försäljning av kompressorer och tryckluftsutrustning samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kompressorservice i Skövde AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Skövde så är Kompressorservice i Skövde AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Skövde arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Skövde och i Västra Götalands län. Redan 1990-10-24 så skapades Kompressorservice i Skövde AB och verksamheten är har F-skattsedel Kompressorservice i Skövde AB har haft det sedan 1994-01-01.

Kompressorservice i Skövde AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556409-2327 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Skövde.

Just nu är Kompressorservice i Skövde AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Kompressorservice i Skövde AB så går det att nå dem via telefon på 0500-425155 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kompressorservice i Skövde AB är Ekström, Tord Bertil som är född 1957 och har titeln VD, Ekström, Tord Bertil som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekström, Karin Britt-Marie som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekström, Mathias Robert som är född 1983 och har titeln Suppleant, Eliasson, Claes Erik Gustav som är född 1957 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor.