QS Software Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

QS Software Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skövde. Det är nämligen den kommunen som QS Software Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

QS Software Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

QS Software Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1991-01-11. Men sedan 1993-01-01 så har QS Software Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Byv. 3 C, 541 55, Skövde. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på QS Software Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Skövde arbetar för att företag som QS Software Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för QS Software Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva utveckling av datasystem, utbildning inom dataområdet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för QS Software Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till QS Software Aktiebolag och det är följande personer, Gustavsson, Per-Ola som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Roos, Maria Elisabeth som är född 1952 och har titeln Suppleant, Oskarsson, Erik Jan-Olof som är född 1948 och har titeln Revisor, Jansson, Staffan Lennart som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, RevisorsCentrum i Skövde AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för QS Software Aktiebolag är 556410-1458.