Höron i Skaraborg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Höron i Skaraborg Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Skövde här finns det många olika Aktiebolag. Höron i Skaraborg Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Skövde jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Höron i Skaraborg Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556422-2080.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0500-414161 alternativt besöka eller skicka post till Höron i Skaraborg Aktiebolag på följande adress Kungsg. 9, 541 31, Skövde.

Höron i Skaraborg Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Höron i Skaraborg Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Friberg, Ester Martha Viola som är född 1946 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultation, service, installation, tillverkning, försäljning och marknadsföring inom området teknisk audiologi samt idka därmed förenlig verksamhet.